ZF Transilvania

CJ Arad modernizează 4 km de drum judeţean cu 29 mil. lei

CJ Arad modernizează 4 km de drum judeţean cu 29 mil. lei

Autor: Laurentiu Cotu

24.04.2024, 16:15 67

Consiliul Judeţean Arad a demarat un proiect de investiţii de 29 mil. lei (5,8 mil. euro) pentru modernizarea drumului DJ 708C Sâmbăteni-Ghioroc şi amenajarea pistelor de biciclete în localităţile Sâmbăteni, Ghioroc şi Păuliş. Lungimea drumului judeţean modernizat şi a pistei de biciclete va fi de 4,1 km, iar lăţimea părţii carosabile de 5,50-6 metri. Durata estimată de execuţie a obiectivului de investiţii va fi de 18 luni, potrivit unui comunicat de presă trasmis de Consiliul Judeţean Arad.

’’Şi aceasta este o lucrare foarte dorită şi aşteptată de localnicii din Podgoria Miniş-Măderat. Practic, realizăm un acces mai uşor spre lacul Ghioroc şi spre Podgorie, în general, în contextul în care ne dorim continuare dezvoltării întregii zone. Acest drum va fi o alternativă la Arad-Şiria şi urmărim mai multe obiective prin realizarea lui’’, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, într-un comunicat de presă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO