Business Construct

A treia vânzare a CPI Property Group, fostul Immofinanz, în mai puţin de un an: dezvoltatorul vinde către orădenii de la Prima Development un teren de 6 hectare în zona Siseşti

A treia vânzare a CPI Property Group, fostul Immofinanz,...

Autor: Bogdan Alecu

30.04.2024, 00:07 430

CPI Property Group este la a treia tranzacţie cu terenuri din ultimul an – după ce a vândut un teren pe Dimitrie Pompeiu şi fosta platformă Rocar către One United, acum a semnat cu Prima Development Group pentru un lot de 6 hectare în zona Siseşti din Capitală.

CPI Property Group, compa­nia care a înlocuit activitatea Immofinanz şi S Immo din România în urma tranzac­ţii­lor la nivel european, conti­nuă eficientizarea portofoliului şi vinde un teren de 6 hectare din zona de nord a Capi­talei către Prima Development Group. Dez­voltatorul intenţionează să constru­ias­că aici cel mai mare ansamblu rezidenţial situat pe malul unui lac din nordul Bucu­reştiului. În zona Siseşti şi cei de la Vastint deţin un teren pe care au în plan să dez­volte un proiect mixt.

Luna trecută One Uni­ted anunţa preluarea platformei Rocar de 21 hectare din sudul Capitalei pentru a construi 5.000 de a­par­tamente, iar tot One United anun­ţa achiziţia unui lot de circa 9.300 mp pentru a construi pe Dimitrie Pompeiu pro­iectul One Techno­logy District, unde chiria­şul pentru 15 ani va fi Infineon.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO